Op zoek naar nieuwe collega’s voor DC Lidl Almere

Met groot plezier kunnen wij ‘eindelijk’ bekend maken dat Jooren vanaf week 20 voor Lidl de winkelbevoorrading gaat verzorgen vanuit het nieuwste distributiecentrum in Almere!

Het nieuwe DC heeft een oppervlakte van maar liefst 55.000 m2 en zal het meest duurzame DC van Nederland worden. Tegelijkertijd gaat dit DC het huidige in Zwaag vervangen. Duurzaamheid staat bij Jooren ‘zoals jullie weten’ hoog in het vaandel, niet alleen omdat de wereld simpelweg verandert maar vooral omdat wij de wereld netjes achter willen laten voor de generaties na ons.

Jooren is voor Lidl DC Waddinxveen al actief met 9 trekker-oplegger combinaties en 1 bakwagen. In Almere zullen wij voorlopig starten met 4 trekker-oplegger combinaties. Dit zijn diesel euro 6 en LNG voertuigen. Tegen het einde van het jaar hebben wij de intentie om met de eerste full-electric de weg op te gaan. Het werkgebied van DC Almere is geheel Noord-Holland, Flevoland en een klein gedeelte van Utrecht en Zuid-Holland.

Ondertussen is de werving voor CE chauffeurs gestart. Er zijn dan ook al mensen aangenomen, maar het team is nog niet volledig! Graag jullie hulp! Wij willen jullie vragen of je wellicht geschikte kandidaten weet uit je eigen netwerk, bijvoorbeeld in je familie-, vrienden- of kennissenkring maar ook onder oud-collega’s.

Jullie kennen immers de mensen in je netwerk en weten hoe het is om bij Jooren te werken.  Op het moment dat de persoon ‘die je hebt aangedragen’ drie maanden in dienst is, krijg jij een beloning in de vorm van een bonus of extra vakantiedagen. Bekijk de vacature hier zodat je daar makkelijk naar kunt verwijzen als iemand meer informatie wilt. Vergeet natuurlijk niet te zeggen dat de aangebrachte sollicitant jouw naam op het sollicitatie formulier moet zetten.