CE- chauffeurs

Almere   –  fulltime of parttime of weekenden

Voor het nieuwe distributiecentrum van supermarktketen Lidl in Almere is Jooren Transporten op zoek naar gedreven CE-chauffeurs. Lidl is onderdeel van de Schwarz-groep, een van de grootste supermarktketens van Europa. Met meer dan 440 winkels, ruim 21.000 medewerkers en een naamsbekendheid van bijna 100%, is Lidl niet meer weg te denken uit het Nederlandse supermarktlandschap.

Waar ga je werken?
Jooren Transporten is een echt familiebedrijf. Sinds 1914 zijn wij gevestigd in Ouderkerk aan de Amstel, maar wij hebben ook standplaatsen in Bleiswijk, Sassenheim, Velsen, Waddinxveen en straks dus ook in Almere. Voor deze nieuwe standplaats zijn wij op zoek naar CE-chauffeurs.
Je start dus niet vanuit het ‘hoofdkantoor’, maar dat betekent niet dat we geen contact met elkaar hebben. Binnen no-time zul je de mensen van de planning als de beste kennen en je bent altijd welkom voor een snelle babbel, een belangrijke vraag of gewoon een kopje koffie. Zoals dat ook in een echte familie gebeurt.
Kijk jij ernaar uit om bij een middelgroot familiebedrijf te werken? Waar de directeur iedereen bij naam kent en werken ook leuk hoort te zijn? Dan is Jooren de keuze voor jou!
En dat is niet het enige. Wij kijken uit naar de toekomst. En willen die zo duurzaam mogelijk tegemoet gaan. We starten met diesel euro 6 en LNG en tegen het eind van het jaar gaat de eerste full electric de weg op.

Wat ga je doen?
CE-Chauffeurs bij Jooren Transporten starten altijd op hun vaste standplaats. In jouw geval zal dat Almere zijn. Vanuit daar start jij tussen 04:00 uur en 05:00 uur jouw werkdag op. Jouw voornaamste taak is het bevoorraden van de winkels met behulp van een elektrische pompwagen en je hebt meestal tussen de twee en drie ritten per dag. Dat betekent dus dat je lange, mooie ritten door het Nederlandse landschap mag verwachten. Tussen 14:00 uur en 16:00 uur ‘s middags beëindig je jouw werkdag. Eens in de twee weken werk je ook in het weekend, maar dat is natuurlijk geheel afhankelijk van welk contract je kiest.

Liever op een andere tijd werken?
We hebben ook middag- avonddiensten en een nachtdienst. Ook deze diensten bieden wij parttime en fulltime aan. Dus wil je overdag graag thuis zijn en ‘s avonds werken? Dan hopen we je snel te zien.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt rijbewijs C+E
 • Je hebt een geldige Code 95 en bestuurderskaart
 • Je bent een echte aanpakker, goed in samenwerken én in voor een geintje tussendoor.
 • En je kijkt ernaar uit om bij een familiebedrijf te werken. Waar je bijna al je collega’s kent, waar we naar elkaar omkijken en regelmatig met elkaar leuke dingen doen.

En wat krijg jij daarvoor terug?

Waar wij naar op zoek zijn weten we heel goed, maar daar staat ook wat tegenover. We zorgen ervoor dat je je direct thuis voelt en daarnaast ontvang je van ons:

 • Een uitstekend salaris en verlofdagen volgens CAO
 • Direct in loondienst. Dus geen constructies via Payrolling etc.
 • Uitzicht op vast contract
 • Goed materiaal
 • Echt lekkere koffie
 • Ieder jaar een gezellige barbecue
 • Pensioenregeling
 • Collectieve zorgverzekering

Ben je enthousiast geworden door deze vacature? En wil jij onderdeel worden van onze familie en snel de weg op als onze nieuwe CE-chauffeur? Solliciteer dan direct door je motivatie en C.V. te sturen naar hr@jooren.nl. Voor vragen kan je ook altijd even bellen naar 020 496 96 00.

Of solliciteer makkelijk en snel door onderstaand sollicitatieformulier in te vullen.

Laat dit veld blanco