CE- chauffeurs

 

C / CE-Chauffeur 

 Almere, Bleiswijk, Ouderkerk aan de Amstel, Sassenheim, Soest of Waddinxveen   –   40 uur   –   LBO, MAVO, VMBO

Een C- of CE-Chauffeur bij Jooren Transporten maakt niet alleen maar lange ritten, je komt ook in het centrum van de steden en dorpen. Jooren Transporten doet voornamelijk supermarktdistributie, dus je ziet niet alleen de landschappen langs de weg, je manoeuvreert ook door de kleinste dorpskernen en mooiste winkelstraten. Echt iets voor veelzijdige chauffeurs.

 

Waar ga je werken?

Jooren Transporten is een echt familiebedrijf. Sinds 1914 zijn wij gevestigd in de regio van Ouderkerk aan de Amstel, maar hebben ook standplaatsen in Almere, Bleiswijk, Sassenheim en Waddinxveen. Voor die laatste vier plaatsen zijn we op zoek naar chauffeurs. Je start dus niet vanuit het ‘hoofdkantoor’, maar dat betekent niet dat we geen contact met elkaar hebben. Binnen no-time zul je de mensen van de planning als de beste kennen en je bent altijd welkom voor een snelle babbel, een belangrijke vraag of gewoon een kopje koffie. Zoals het ook bij een echte familie betaamt.

 

Wat ga je doen?

Chauffeurs bij Jooren Transporten starten altijd op hun vaste standplaats. In jouw geval zal dat Almere, Bleiswijk, Sassenheim, Ouderkerk aan de Amstel of Waddinxveen zijn. Dat stemmen we natuurlijk samen af, want je wilt niet eerst nog uren reizen naar je standplaats. Jouw standplaats is het DC van onze klant en daarvandaan begint je werkdag. Een beetje spierballen is altijd fijn, maar niet noodzakelijk. De ene keer heb je veel stops, dicht bij elkaar, de andere dag zit je bijna alleen maar achter het stuur. Die afwisseling vinden al onze collega’s juist zo mooi aan dit werk.

Onze werkdagen beginnen of in de ochtend of de middag. De exacte tijden verschillen per standplaats, maar tussen 04:00 en 05:00 uur vangen onze ochtenddiensten aan en tussen 10:00 en 14:00 uur vangen de middagdiensten aan. In Waddinxveen hebben we ook nachtdiensten. Die beginnen om 00:00 uur.

 

Waarom is dit jouw nieuwe baan?

Van ervaren chauffeurs tot gloednieuwe chauffeurs, bij Jooren Transporten is iedereen welkom. We leren je graag het vak of laten je juist al jouw ervaringen tot uiting brengen. Wil je parttime werken? Of heb je voorkeuren voor specifieke werktijden- en dagen? In overleg komen we overal wel uit.

 

Wat zijn de functie-eisen?

 • Je hebt rijbewijs C of C+E
 • Je hebt een geldige Code 95 en bestuurderskaart
 • Je beschikt over goede topografische kennis van Nederland
 • Je bent een echte aanpakker, goed in samenwerken én in voor een geintje tussendoor.
 • LZV-certificaat is een pre.

 

En wat krijg jij daarvoor terug?

Waar wij naar op zoek zijn weten we heel goed, maar daar staat ook wat tegenover. We zorgen ervoor dat je je direct thuis voelt en daarnaast ontvang je van ons:

 

 • Een uitstekend salaris en verlofdagen volgens CAO
 • Direct in loondienst. Dus geen constructies via Payrolling etc.
 • Uitzicht op vast contract
 • Goed materiaal
 • Echt lekkere koffie
 • Ieder jaar een gezellige barbecue
 • Pensioenregeling
 • Collectieve zorgverzekering

 

Hebben we je enthousiast gemaakt en ben jij klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Solliciteer dan direct door je motivatie en C.V. te sturen naar hr@jooren.nl. Voor vragen kan je ook altijd even bellen naar 020 496 96 00.

Of solliciteer makkelijk en snel door het sollicitatieformulier in te vullen.