C- chauffeurs

Standplaats Bleiswijk  – Ouderkerk a/d Amstel – Waddinxveen

fulltime, parttime of in het weekend

 

 

Als C-Chauffeur bij Jooren Transporten rijd je afwisselende ritten. Voor de functie van
C-Chauffeur is Jooren Transporten op zoek naar een enthousiaste chauffeur op fulltime, parttime of weekend basis, die van aanpakken weet. Een échte taak voor een veelzijdige chauffeur.

 

Waar ga je werken?

Jooren Transporten is een familiebedrijf in hart en nieren. Sinds 1914 zijn wij gevestigd in regio Ouderkerk aan de Amstel. Ook heeft Jooren Transporten standplaatsen in Almere, Bleiswijk, Sassenheim en Waddinxveen. Maar dat betekent niet dat we geen contact met andere standplaatsen hebben. Binnen een korte tijd ben jij bekend met de mensen van de afdeling planning en ben je altijd welkom voor een snelle babbel of een kop koffie. Zoals dat in een echte familie thuis hoort.

 

Wat ga je doen?

C-chauffeurs bij Jooren Transporten starten vanuit een vaste standplaats. In jouw geval zal dit Bleiswijk, Ouderkerk aan de Amstel, Sassenheim of Waddinxveen worden. Je bent hierbij werkzaam in een poule van meerdere chauffeurs en de werktijden kunnen variëren. Begin je ’s ochtends met een broodrit dan moet je vroeg uit de veren, maar er zijn ook diensten die later beginnen en doorlopen tot in de vroege avond. Het is dus niet alleen een baan voor vroege vogels, maar ook voor mensen die graag later willen beginnen. Een beetje spierballen is prettig, maar niet noodzakelijk.

Onze werkdagen beginnen of in de ochtend of de middag. De exacte tijden verschillen per standplaats, maar tussen 04:00 en 05:00 uur vangen onze ochtenddiensten aan en tussen 10:00 en 14:00 uur vangen de middagdiensten aan.

Waarom is dit jouw nieuwe baan?

Van ervaren tot gloednieuwe chauffeurs, bij Jooren Transporten is iedereen welkom. We leren je graag het vak of laten juist al jouw ervaringen tot stand komen. Of je graag fulltime, parttime of enkel in het weekend werkt, bij Jooren Transporten is alles mogelijk. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om door te groeien. Bijvoorbeeld naar CE-Chauffeur.

 

Wat zijn de functie eisen?

 • Je beschikt over een C-rijbewijs
 • Je hebt een geldige Code 95 certificaat
 • Je bent woonachtig in regio Bleiswijk, Ouderkerk aan de Amstel, Sassenheim of Waddinxveen en vindt vroeg opstaan geen belemmering
 • Je bent een aanpakker, kan goed samenwerken en in voor een geintje

 

En wat krijg jij daarvoor terug?

 • De mogelijkheid om door te groeien tot CE-chauffeur
 • Een marktconform salaris en verlofdagen volgens het CAO
 • Pensioenregeling
 • Collectieve zorgverzekering
 • Goed materiaal
 • Gezellige collega’s en een jaarlijks terugkerende barbecue
 • Écht lekkere koffie

 

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en ben je klaar om een volgende stap in je carrière te zetten? Solliciteer dan direct door je C.V. en motivatie te sturen naar hr@jooren.nl. Wil je graag wat meer weten? Bel dan naar 020 – 496 9600.

Je kunt natuurlijk ook het sollicitatieformulier invullen.