Logistieke stage

 

Ouderkerk a/d Amstel    –   fulltime   

De organisatie

Jooren Groep is een middelgrote, logistieke dienstverlener. We hebben veel collega’s, maar we kennen elkaar wel allemaal. Voor al onze klanten verzorgen we duurzame en efficiënte oplossingen voor hun vraagstukken. Dit maakt ons tot wie we zijn: een betrouwbare en volwaardig logistieke partner. Met standplaatsen in Almere, Bleiswijk, Sassenheim, Velsen, Waddinxveen en ons kantoor in Ouderkerk a/d Amstel, zijn we goed vertegenwoordigd in de Randstad.

De functie

De stage is is veelzijdig en afwisselend. Je zult op de werkvloer mee helpen met algemene administratieve taken en er voor zorgen dat alles overzichtelijk en op orde is. Denk aan bijvoorbeeld notuleren, data-entry, afspraken maken en bijhouden, telefonische werkzaamheden en het ondersteunen van de planning. Je krijgt de mogelijkheid om overal iets van op te steken, zodat je een goede keuze kunt maken waar je in verder wil gaan. Je werkt actief met ons mee waardoor je een berg aan ervaring opdoet.

Dit zoeken wij in jou:

  • Je volgt een logistieke opleiding op hbo of mbo-niveau en bent op zoek naar een uitdagende meewerkstage of afstudeerstage
  • Je bent een gemotiveerde harde werker die initiatief neemt en niet bang is om eigen ideeën te introduceren
  • Je bent een teamspeler die ook zelfstandig aan de slag kan
  • De gangbare softwarepakketten hebben voor jou geen geheimen. Sterker nog, je kunt ons waarschijnlijk nog het een en ander bijbrengen en verbeteringen aanraden.

Dit bieden wij jou:

Als je bij ons op kantoor stage komt lopen, draai je mee in een hecht en professioneel team. Je leert er al doende het reilen en zeilen van ons kantoor. We bieden je voldoende begeleiding en ondersteuning, maar geven ook de vrijheid om taken zelfstandig te gaan uitvoeren. Het is een afwisselend takenpakket in een prettige werksfeer. De ideale manier om je theoretische kennis in praktijk om te zetten! En als het van beide kanten bevalt, is er altijd een plekje om in dienst te komen.

Ben jij die collega die we zoeken, wil jij met ons meegroeien en heb jij de ervaring en spirit die wij als organisatie nodig hebben? Stuur dan je CV en motivatie brief naar hr@jooren.nl.

Voor meer informatie kan je telefonisch contact opnemen met Ruud Robert onder nummer 06 – 21882630.