Opleiding tot C-Chauffeur

Waddinxveen   –  fulltime of parttime of weekenden

Droom jij er ook van om als vrachtwagenchauffeur aan de slag te gaan? Dan droom je van vrijheid, de mooiste wegen verkennen en hard werken. Voor onze standplaats in Waddinxveen is Jooren Transporten op zoek naar potentiële vrachtwagenchauffeurs. Wil jij graag werken voor grote klanten zoals Lidl supermarkten en Dille & Kamille? Lees dan snel verder!

Waar ga je werken?

Jooren Transporten is een echt familiebedrijf. Sinds 1914 zijn wij gevestigd in Ouderkerk aan de Amstel, maar ook hebben wij standplaatsen in Almere, Bleiswijk, Sassenheim, Velsen, en Waddinxveen. Voor die laatste standplaats zijn wij op zoek naar gedreven mensen die de switch naar vrachtwagenchauffeur willen maken. Werken als vrachtwagenchauffeur in de sector transport en logistiek betekent werken in een dynamische sector. Jooren Transporten staat nooit stil. Er is altijd genoeg werk. En dat blijft ook zo. Daarom heten wij je van harte welkom om bij ons aan de slag te gaan. Kijk jij ernaar uit om bij een middelgroot familiebedrijf te werken? Waar de directeur iedereen bij naam kent en werken ook leuk hoort te zijn? Dan is Jooren de keuze voor jou! Pak jij deze kans?

Wat ga je doen?

Vrachtwagenchauffeur word je niet zomaar. Het vergt tijd en geduld. Binnen een periode van drie tot zes maanden is het belangrijk om verschillende vaardigheden te leren beheersen. En dat vraagt van jou de nodige inzet. Bij Jooren Transporten starten chauffeurs altijd vanuit een vaste standplaats. In jouw geval is dat vanuit Waddinxveen. De opleiding tot vrachtwagenchauffeur duurt ongeveer vijf tot zes maanden. Maar als jij een echte doorzetter bent, kun je natuurlijk al eerder klaar zijn. Dat is helemaal afhankelijk van jouw inzet en de planning van de opleider. 

Hoe zit dit traject eruit? 

Kies je voor het zij-instroom traject, dan kies je voor Jooren. Je komt namelijk direct bij ons in dienst. In de tijd dat jij de opleiding voor het C-rijbewijs volgt word je in overleg gedetacheerd bij een van onze klanten. Je gaat direct meehelpen in het logistieke proces. Dit biedt een mooie kans om de klant, de mensen en de producten beter te leren kennen. Ook zul je regelmatig met een van onze chauffeurs meerijden om te helpen met het laden en lossen van de vracht. Op die manier kun je direct wat praktijkervaring opdoen en zie je hoe het er onderweg aan toe gaat.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt rijbewijs B
 • Je bent een echte aanpakker, goed in samenwerken én in voor een geintje tussendoor.
 • En je kijkt ernaar uit om bij een familiebedrijf te werken. Waar je bijna al je collega’s kent, waar we naar elkaar omkijken en regelmatig met elkaar leuke dingen doen.

Zie jij jezelf al zitten in die vrachtwagencabine? Dan heb je de eerste stap al gezet! En wat krijg jij daarvoor terug?

Waar wij naar op zoek zijn weten we heel goed, maar daar staat ook wat tegenover. We zorgen ervoor dat je je direct thuis voelt en daarnaast ontvang je van ons:

 • Een uitstekend salaris en verlofdagen volgens CAO
 • Direct in loondienst. Dus geen constructies via Payrolling etc.
 • Uitzicht op vast contract
 • Goed materiaal
 • Echt lekkere koffie
 • Ieder jaar een gezellige barbecue
 • Pensioenregeling
 • Collectieve zorgverzekering

Ben jij wel toe aan een nieuwe uitdaging? En wil jij binnen vijf tot zes maanden de weg op kunnen als onze nieuwe C-chauffeur? Solliciteer dan direct door je motivatie en C.V. te sturen naar hr@jooren.nl. Voor vragen kan je ook altijd even bellen naar 020 496 96 00. Of solliciteer makkelijk en snel door onderstaand sollicitatieformulier in te vullen.

Laat dit veld blanco