CE-Chauffeur Soest

 

CE-Chauffeur 

Soest   –   Fulltime of parttime   –   LBO, MAVO, VMBO

Bij Jooren Transporten zijn we op zoek naar nieuw collega’s in Soest. Ben jij onze nieuwe (brood)chauffeur? Als Chauffeur bij Jooren Transporten rijd jij rond in een van onze duurzame trekkers. Je ziet heel Nederland, van grote steden tot kleine dorpen, terwijl jij de supermarkten van onze klanten bevoorraadt.

Jooren Transporten is een echt familiebedrijf waarbij jij onderdeel wordt van een gezellig team dat altijd voor elkaar klaarstaat. De deur van ons kantoor staat altijd wagenwijd open en ben je onderweg, kun je ons altijd bellen voor een vraag, mededeling of praatje. Fulltime of parttime aan de slag? Die keuze is helemaal aan jou!

Waar ga je werken?

Ons familiebedrijf heeft oog voor kwaliteit en duurzaamheid. We rijden met super zuinige trekkers om zo onze CO2-voetafdruk zo klein mogelijk te maken. We zijn een bedrijf waarbij de derde generatie aan het roer staat en de vierde generatie ook al de kneepjes van het vak heeft geleerd. We hebben verschillende standplaatsen, zoals dus in Soest en een hoofdkantoor in Ouderkerk aan de Amstel waar wij al sinds 1914 gevestigd zijn.

Waarom is dit jouw nieuwe baan?

Van ervaren chauffeurs tot gloednieuwe chauffeurs, bij Jooren Transporten is iedereen welkom. We leren je graag het vak of laten je juist al jouw ervaringen tot uiting brengen. Wil je parttime werken? Of heb je voorkeuren voor specifieke werktijden- en dagen? In overleg komen we overal wel uit.

Wij bieden jou:

  • Een fulltime of parttime baan
  • Een fijne werksfeer
  • Gezellige collega’s
  • BBQ’s en familiedagen

Jij bent:

  • In het bezit van een CE-rijbewijs
  • In de mogelijkheid om tussen 3:00 en 4:00 bij de bakkerij in Soest te starten
  • In staat werkdagen van gemiddeld 12 uur te werken

 

Wil jij graag werken bij een bedrijf waar een gezellige sfeer heerst? Waar je zelfstandig aan de slag kan en toch genieten van de voordelen van een geweldig team? Ben jij graag onderweg en doe je niets liever dan in een grote vrachtwagen rondrijden? Solliciteer dan snel!

Vul onderstaand sollicitatieformulier in of mail je C.V. en motivatie naar hr@jooren.nl. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met 020-4969600.

 

Laat dit veld blanco