PERSONEEL

Angela Appelboom (22, sinds 1 jaar werkzaam bij JOOREN transporten B.V.), Christiaan Postma (27, 1,5 jaar) en Kees de Bok (44, 3 jaar) hebben het als medewerker van JOOREN transporten B.V. hier helemaal naar hun zin. Alle drie zijn ze van een andere generatie en alle drie totaal verschillend, maar alle drie ook met één en dezelfde missie op hun werkterrein: helemaal gaan voor JOOREN transporten en dus helemaal gaan voor de relaties van JOOREN transporten. Deze en nog ruim 80 medewerkers van JOOREN transporten B.V. staan klaar voor u. 

 

De medewerkers van
JOOREN transporten B.V.
zijn er voor u!

Angela Appelboom
De drie medewerkers werken relatief kort bij het transportbedrijf dat al decennia lang in Ouderkerk aan de Amstel is gevestigd. Angela trad als receptioniste\telefoniste\ administratief medewerkster (ze voert onder andere de opdrachtbonnen in) in dienst na een succesvolle stage die zij bij JOOREN transporten liep. Dat ze hier meteen op haar plaats was, is niet zo vreemd want door haar aderen stroomt diesel. Mijn vader heeft een klein transportbedrijf. Daar krijg je natuurlijk als kind het nodige van mee en ik wilde daardoor altijd in deze wereld werken omdat ik me hier thuis voel. Sinds een paar maanden beschik ik over het groot rijbewijs. Ik heb weliswaar niet de ambitie om chauffeur te worden, nu niet althans, maar het is altijd handig om het te hebben. Als iemand ziek is, kan ik bijvoorbeeld invallen.

Christiaan Postma
Christiaan Postma was voor zijn nieuwe loopbaan bij JOOREN transporten automonteur. Ik kwam hier ook als automonteur in dienst, maar wel met dien verstande dat ik chauffeur wilde worden. De directie wist daarvan en heeft eraan meegewerkt dat ik sinds 2012 mijn groot rijbewijs heb. En het bevalt heel goed.

Kees de Bok
Kees de Bok was niet zo lang geleden als glas- en kozijnenzetter werkzaam in de bouw, maar door een ongeval kon hij zijn werkzaamheden niet meer uitvoeren. Hij heeft zich daarom via een loopbaantraject laten omscholen tot chauffeur, waarna hij in 2009 op de vrachtwagen terecht kwam. Hiervoor werkte ik kort als chauffeur bij een grote supermarktketen en sinds drie jaar bij JOOREN transporten. Deze (weliswaar korte) ervaring bij een andere supermarktketen dan waarvoor JOOREN transporten veel werkt (Dirk van den Broek) maakt het voor De Bok mogelijk om te vergelijken. Het werk voor JOOREN transporten B.V. is leuker omdat ik over het algemeen een aantal vaste adressen heb. Met de mensen die daar werken, bouw je een band op.

 

Puike werkgever
JOOREN transporten is voor de drie en al die andere medewerkers een goede, sociale werkgever. Dankzij JOOREN transporten heb ik mijn droom om chauffeur te worden kunnen waarmaken, lacht Christiaan Postma. Kees de Bok vult aan: JOOREN transporten is een puike werkgever omdat je je kunt ontplooien. Ik wil mijn LZV-diploma’s halen en op het moment dat ik daarvoor in aanmerking kom - daarvoor moet je minimaal vijf jaar ervaring als chauffeur hebben – biedt JOOREN transporten deze mogelijkheid. En er wordt rekening met persoonlijke omstandigheden gehouden. Dat is lang niet bij elk transportbedrijf zo goed geregeld. Angela Appelboom voegt toe: Ik ben een jonge vrouw in een mannenwereld en heb me moeten bewijzen. Dat hoort er nu eenmaal bij. Maar ik voelde me hier heel snel op mijn gemak en dat komt door de goede werksfeer.