RELATIES

TVM veiligheidsplan Ridders van de Weg

Bij JOOREN transporten B.V. is veiligheid een belangrijk aspect bij het transport. Daarom heeft JOOREN ook bewust gekozen voor deelname aan het TVM veiligheidsplan. Doel van dit plan is om veiligheid bij transportbedrijven te vergroten, schade te voorkomen, en kosten te beheersen. Het TVM veiligheidsplan bestaat o.a. uit voorlichting, training van chauffeurs, risico-inventarisaties maar ook het loyaliteitsprogramma Ridders van de Weg, voor chauffeurs van transportbedrijven zoals JOOREN transporten B.V.

De chauffeurs van JOOREN transporten B.V. komen in aanmerking voor een onderscheiding als Ridder van de Weg wanneer ze gedurende een aaneengesloten periode (3, 5, 10 of 20 jaar) niet door eigen schuld bij een verkeersongeval betrokken zijn geweest. Ieder jaar zijn er wel een aantal chauffeurs van ons bedrijf die deze bijzondere eervolle onderscheiding in ontvangst mogen nemen.

Directeur Jan Jooren: “Door chauffeurs te trainen, te informeren en bewust te maken van hun rijgedrag voorkomen we ongelukken. Samen met TVM verzekeringen pakken we dit dus professioneel op. We voelen ons verantwoordelijk voor het continu verbeteren van de veiligheid. Veiligheid moet altijd centraal staan, zeker in het steeds hectischer wordende verkeer. En uiteraard profiteren onze klanten daar ook weer van.’

 

Gouden Ridder van de Weg